Slumpad post: Dagmamma
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tre i baksätet

| 2011-06-28, 22:18

Vi packade in oss i bilen på morgonen. Började dock med att vi inte fick in nyckel i hänglåset till takboxen så John fick till slut såga upp låset (gick skrämmande fort).

Eftersom Joel uppgraderat bilstol, och Simon fått Joels så satt nu båda barnen i baksätet. Vi kom nästan till Strängnäs då Simon kräks. Ut och sanera lite, sen flyttade jag bak för att vara redo och någon mil senare svänger vi av för att äta lunch på McD. Jag tappar lite fokus på Simon som helt plötsligt kräks igen. Kräks massor. Som tur är hittar jag kärlet vi hade med för att fånga upp kräks så det blir inte så stor sanering som behövs.

Vi beställer hamburgare och genast är Simon piggare och äter med god aptit. Sen tog vi en längre paus och lekte i deras lekdel innan vi fortsatte.

Jag placerade mig i baksätet mellan barnen, och insåg att det kommer att vara min plats på den här resan. Lite trångt men ganska mysigt. Otroligt nog kräktes inte Simon mer under den 45 mil långa resan.

Vi tog en paus på eftermiddagen vid en badstrand i Karlskoga (hittade den förra sommaren) och vi plaskade i vattnet (barnen mer än vi vuxna). Fikade och sen drog vi vidare. Vi i baksätet somnade hyfsat snabbt.

I Åmål stannade vi och lekte, tittade på min gamla lägenhet och åt pizza. Avslutade med att åka förbi Veronica och Per för att lämna min gamla symaskin. De var dock inte hemma så vi åkte vidare de sista 6 milen.

Väl framme packade vi in oss, åt lite medhavd frukt och lekte massor. Först vid halv 11 sov hela familjen och jag tror Joel var den som somnade sist.En kommentar to “Tre i baksätet”

  1. […] Resa mot Ed med två kräkningar, bad och pizzeriabesök. Tisdag: Vi inledde veckan med bad i Lilla Le, och för att ta oss därifrån utan gråt lockade vi […]

Kommentera