Slumpad post: Sarenbrant, Sofie: Tiggaren
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bad i Flaten

| 2011-07-19, 21:44

På sen eftermiddag idag packade jag och barnen ihop oss för att åka och bada. Vi tänkte testa Nytorpsbadet då vi fick blodad tand för utomhusbassänger av Getingebadet. Som tur var kollade jag på hemsidan (för öppetider) och ser då att de har stängt pga kemikalier i vattnet. Suck!

Nåja vi planerade om och åkte till Flaten, denna gång stora badet.

Vi inledde med en glass och sen placerade vi vagnen och alla saker ganska nära vattnet och lekte lite i sanden. Väldigt snabbt ville Joel ha badbyxor, sen givetvis även Simon. De fick ärmpuffarna på och tog varsin hink och bar vatten.

Efter en liten stund ville Simon att jag skulle följa med honom ut i vattnet. Några äldre pojkar lekte med en uppblåsbar delfin och en krokodil och det uppskattades av våra barn som skrattade och fnissade. Båda doppade sig upp till ansiktet helt själva medans jag var rätt nöjd med att doppa upp till rumpan. Inte helt lätt med två barn själv i djupare vatten.

Efter ett tag så började Simons läppar inta blå nyans så då gick vi upp och de fick varsin festis. Simon lekte monsterlek och Joel klättrade upp i vagnen och myste.

Packade ihop oss så smått och sen började det. Ändrade en ställning i vagnen så att Simon kunde sitta och det gillade inte Joel. Så alla som var vid Flaten vid halv 6 och hörde ett barn skrika. Det var mitt barn 🙂 Nåja, efter ett tag tog vi oss till bilen och jag hann i princip ut från parkeringen så slocknade Joels ögon. Nu är det fyra timmar senare och han sover fortfarande.Kommentera