Slumpad post: Full fart
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Johansson, Malin: Kär lek?

| 2011-07-28, 22:56

Har följt Malins blogg ett tag och hur hon fattade beslutet om att själv trycka boken. Jag beställde från henne själv, men nu ser jag att den faktiskt går att beställa från Adlibris! Eget förlag har hon fixat oxå, Contrast förlag. Vilken tjej!

Åh oj vad hon kan skriva! Har haft flera sena nätter på grund av den här boken. Snacka om att komma tillbaka till tiden före sambo/make och barn. Inser att det var tur att jag var i den mestadels åldern före facebook och en del annan teknik som finns nu… Det räckte med det som fanns då, och igenkänningsfaktorn är hög, riktigt hög. Ett antal garv blev det 🙂

Sällan har jag läst någon som så bra beskrivit hur en tjej tänker och resonerar 🙂 Kanske en framtida lärobok för killar? Imponeras av hur väl hon fångar alla tankar man har när man är sådär osäker på vad den andre parten egentligen tycker. Jag skickas tillbaka ett antal år i tiden när jag läser hur hon och grannen chattar med varandra.

Kändes tomt när boken tog slut. Vill läsa mer. Känna mer! Vad händer med Joanna nu? Läs den!!2 kommentarer to “Johansson, Malin: Kär lek?”

  1. […] har även Susanne läst ”Kär lek?” Åh oj vad hon kan skriva! Har haft flera sena nätter på grund av […]

  2. […] lite olika bloggar och när Malin (med boken Kär lek?) “utmanade” sina läsare att haka på med att sätta mål för 2012 så var jag inte […]

Kommentera