Slumpad post: Seg uppkoppling
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lådbilslandet

| 2011-07-28, 22:51

På onsdagen hade vi bestämt träff med Åsa och hennes familj på lådbilslandet i Nykvarn. Vi hade hoppats på lite mulet väder men istället blev det strålande sol. Vi kom till Slagsta och då kräktes Simon. Som tur var höll jag just på att fixa solskydd åt Joel så jag hann fånga det mesta i kräkbyttan. Ett snabbt stopp för tröjbyte och sen åkte vi vidare utan problem.

Väl där ser vi att även kollegan Kristina hittat dit. Hon och rätt många andra ska läggas till. Vi Barnen testade tre åkdon och det var succé. Simon hade dock inte full koll på det där med att svänga så återbesök får nog vänta till nästa sommar. Traktor, lådbil och så trafikskolan där Joel fick största lastbilen och Simon en paketbil.

Jag slog huvudet i en lekparksmojäng, vi svettades som galningar, barnen ville göra allt direkt (inte köa som man var tvungen) men trots det var det ett bra besök. Vi hann prata lite kort med Åsa & co över lunchen. De fick våra resterande två åkbiljetter när vi gav upp efter 3 timmar. Parkering var du helt full och vi var nöjda med vårt besök. Barnen slocknade ganska snabbt i bilen och vi kunde stanna förbi A&P för post- och vattningshantering.4 kommentarer to “Lådbilslandet”

 1. […] lådbilslandet så kände jag att det var dax för lite pyssel. Har länge tänkt testa att måla med fil och […]

 2. Syster Yster says:

  Simon hade dock inte full koll på det där med att svänga

  När vi åkte gräsklippare idag måste jag säga att Joel var den försiktiga – det var inte förrän mot slutet av varvet (som jag minns det…) som han förstod mina gester mot att att han skulle greppa ratten. Simon däremot sög tvärsäkert tag i ratten redan från början… :mrgreen:

 3. Sue says:

  Haha, ja det var ju just det 🙂
  Joel åkte rakt fram när vägen åkte rakt fram. Simon åkte runt runt runt, eller rakt fram en kort bit och sen in i kanten… :mrgreen:

 4. Syster Yster says:

  😆 Ah, erring on the side of excess…! :mrgreen:

Kommentera