English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Prata tyst

| 2011-08-10, 22:09

Idag när vi var ute på baksidan ville Joel att vi skulle ta fram bebisgungan. Han frågade lite varför vi hade en bebisgunga och jag berättade att vi köpte den när han var liten.

Jag hakade fast den och lyfte upp Joel och puttar lite fart.

– “Mamma, prata lite tystare” viskar Joel.
– “Javisst men varför då” viskar jag frågande tillbaka.
– “Ingen får se att jag sitter här för då tror de att jag är en bebis” viskar Joel förklarande.

Efter en stund vill han helt plötsligt ner och jag frågar varför. Han har då hört någon en bit bort. Jag säger att det inte är någon som kommer att tro att han är en bebis utan att han lugnt kan sitta kvar. Han verkar nöjd med svaret och gungar vidare en lång stund.

Lite senare fick Simon gunga och Joel puttade på.Kommentera