Slumpad post: Många besökare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där tiden

| 2011-08-16, 21:33

Var finns den där tiden egentligen? Nu när hösten närmar sig inser jag att allt det där som skjutits på framtiden – till sommaren då man har massa tid – fortfarande är ogjort. Då börjar jag tänka att i höst, då har jag massa tid inne i höstrusket och då kan jag göra allt det där.

I sommar har jag i alla fall hamstrat tyg, och böcker så det räcker (vågar inte erkänna att jag har spanat in ännu fler böcker jag vill läsa och vet flera otroligt fina tyger som snart kommer från tryckerierna).

I höst har jag dessutom tänkt komma i bättre form och tappa ett antal kilon – dvs träna mer. Vill givetvis spendera mycket tid med familjen. Sen ska jag jobba oxå såklart.

Det där med TV-tittande får nog fortsätta vara något jag inte längre ägnar mig åt. Kanske även dra ner på facebook och annat surfande. Kanske skulle skaffa mig ett jobb längre bort så jag fick lite mer lästid (restid=lästid), eller inte. Bättre med egen vald lästid hemma.

Gillar att fundera över vad man gör med sin tid och varför man känner sig stressad ibland. Mycket handlar ju om de förväntningar man själv har. Kan man lära sig påverka dem har man kommit långt. Nu drar iaf vardagen igång på riktigt imorgon med lämningar och hämtningar på dagis och allt annat som hör vardagen till. Jag är redo!Kommentera