Slumpad post: En sväng till pulkabacken
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kvällspyssel

| 2011-08-16, 20:44

Imorgon ska grabbarna till dagis igen. Vi insåg då att de där sommaruppgifterna legat till sig ordentligt och att det var hög tid att fixa något.

Joel ska fylla en petflaska med nån sak från något som hänt i sommar. Vi tänkte vara roliga och klä insidan med ett bildkollage men vi gav upp efter lite olika experiment. Nu blir det ett armband från Busfabriken i flaskan och sen ett laminerat bildkollage från sommaren med lite text till.

Simon ska samla något från en favoritplats i en påse och berätta om platsen och gärna ha med bilder. Plus att de vill veta hur vi föräldrar hamnade i Skarpnäck. Så för honom blir det ett bildkollage från Helikopterparken med lite text och en kort saga om hur hans föräldrar hamnade i Skarpnäck.Kommentera