Slumpad post: Vem ska jag rösta på?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blöjpåsen hemma

| 2011-08-19, 21:31

Hade igår inte en tanke på att ta med blöjpåsen när jag hämtade på dagis för att sen fortsätta till tandläkaren. Givetvis bajsade Simon när Joel var inne hos tandläkaren. Tänkte lite snabbt och insåg att det ju bara var att fixa av blöjan på toa och sen fick han klara sig utan hem – det gick ju superbra i måndags.

På hemvägen gick vi förbi pizzerian och då föreslog Joel att vi skulle köpa pizza och jag var inte sen att haka på. Det tog lite tid och helt plötsligt ser jag att Simon står och kissar. Hmm… han kan ju inte sitta i blöta kläder hem, inte heller naken.

Som tur var hade jag med luvtröjorna och det gick alldeles utmärkt att sätta på en som byxor och så fick Simon sitta i vagnen. Finns inga problem bara lösningar 😉Kommentera