English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En shoppingtur

| 2011-08-21, 22:30

Idag efter lunch så packade vi in oss i bilen och drog till Länna. Målet var att köpa nya matlådor, fler Margretheskålar och kanske fler pärlor till Joel.

Vi parkerade just före Simon nästan kräktes/somnade – oklart vilket det egentligen var. Sen köpte jag och Joel några Margretheskålar (älskar dem verkligen) på Cervera, sen köpte vi massor med nya matlådor (med siffran 2 under), och några leksaker.

Vi åt en glass och sen åkte vi till Bauhaus för att spana lite på rean av utemöbler men vi åkte därifrån tomhänta. När vi svängde in på vår lilla väg så kräktes Simon men jag lyckades höra hans lilla hostning före så jag hann dit med byttan och 2 minuter senare lekte han som vanligt hemma.Kommentera