Slumpad post: Plocka julsaker
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bilbana

| 2011-08-21, 22:38

Barnen får ibland för sig att plocka fram bilbanan. Idag började Joel men tröttnade rätt snart och Simon tog över. Och som han tog över. Helt plötsligt tömde han ett hyllplan i bokhyllan och la böcker under rälsen för att få en bättre och roligare bana.

Han kan numera sätta på och stänga av bilarna och njöt av att kunna styra leken. Han stod där och tittade från den ena bilen till den andra och när han såg att den andra nästan var ikapp den första spred sig ett stort leende. Han vidareutvecklade sen det hela med att bilarna körde saker framför sig, saker såsom nappar och tejprullar.

I säkert 1,5 timme totalt höll han på och han blev så vansinnigt ledsen när han skulle lägga sig att bilbanan fick vara kvar trots att den är mitt i hallen nere. John är hemma och vabar med de snuviga killarna imorgon så det lär lekas vidare med den då!En kommentar to “Bilbana”

  1. […] Så har vi det i hallen just nu med bilbanan barnen byggde igår. […]

Kommentera