English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Alfvén, Malin & Hofsten, Kristina: Trotsboken

| 2011-09-07, 10:40

Läste förra upplagan för två år sen och gillade den. Lite småförändringar är det men detta är i stort sett samma bok.

Gillar bilderna och de små rutorna de har. Det som jag gillar allra bäst är dock sidan i slutet på varje kapitel “Att tänka på” och sen även “Lästips” så man kan läsa ännu mer, även barnböcker.

Det som var stora skillnaden var kapitlet “Extra krävande barn – mer av allt”. Ett lärorikt kapitel med historier ur verkliga livet oxå där familjer med den här “typen” av barn får berätta. Sånt gillar jag. Det sätter allt i perspektiv.

Fokuserade på kapitlen om 2- och 4-åringarna eftersom det är just vad vi har här hemma. Det känns verkligen bekant och det är väldigt skönt att få en ok-stämpel på att man får bli arg och trött.

Gillar Malin och Kristinas böcker och jag hoppas de hittar ännu fler nischade(?) områden att skriva om i det här ämnet.2 kommentarer to “Alfvén, Malin & Hofsten, Kristina: Trotsboken”

  1. […] dess har jag oxå läst klart Trotsboken, Familjebygget och Malin från […]

  2. […] som jag inte läst för att jag ska ha ro att läsa om några böcker. Eller nja, det skulle vara Trotsboken möjligtvis. Den bläddras det ofta i med tanke på att vi oftast har minst ett barn som trotsar. […]

Kommentera