Slumpad post: Klättra på grind
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Killen har koll

| 2011-10-08, 23:20

I söndags återvände jag och Joel till Farsta eftersom BR hade rea (25 % på allt) och för att köpa lite födelsedagspresenter till John. På lördagen hade de ju önskat några saker och jag tänkte att jag kunde smyga ut lite utan att Joel märkte det. Gick sådär. Skämtade lite med honom om att han inte fick titta bakom min rygg och så. Sen glömde han bort – trodde jag.

När John lagade middag packade jag och barnen in Johns presenter och pratade om att vi skulle baka tårta och ha lite kalas för John på tisdagen.  Plötsligt frågade Joel om sin överraskning. Jag sa att affären måste ha missat den och lovade att åka tillbaka dagen efter.

När John gick upp på måndagmorgonen så hade Joel ganska nyss kommit in till oss och frågade halvsovande om det var idag vi skulle ha pappas kalas. Jag sa att det var imorgon inte idag och han somnade om.

När han vaknat en timme senare så undrade han var hans överraskning var. Tur att vi redan beslutat att de få sina saker tidigare och inte av tomten.En kommentar to “Killen har koll”

  1. Syster Yster says:

    Vissa saker fastnar liksom mer än andra… 😆

Kommentera