Slumpad post: Skit?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utelyktor

| 2011-10-08, 22:17

När jag avtackades på stämman förra året för mina år som styrelseledamot fick jag ett presentkort på Trädgårdshuset. Hela våren gick jag och funderade på vad jag skulle slå till på, sen gick jag hela sommaren oxå. När det började bli höst blev jag lite stressad så idag med 3 veckors giltighet kvar tog jag mig i kragen och knallade dit med barnen.

Vi hittade massa saker. Lite höstväxter till framsidan, en vattenkanna till barnen att vattna i trädgården med (riktig då alltså), en flugätare (har alldeles för mycket bananflugor) och så fick Simon händerna på en St.Paulia.

Sen fick jag syn på hängande lyktor. Unnade mig två stycken för presentkortet faktiskt.

Barnen var mycket upprymda när vi på kvällen satte ljus i lyktorna och sen tände dem. Hur mysigt som helst! Finns fördelar med höstenmörkret 🙂3 kommentarer to “Utelyktor”

  1. […] vi köpte utelyktorna igår så köpte vi även ljung till framsidan. Av någon anledning planterade vi dem inte igår […]

  2. Syster Yster says:

    Precis! Det gäller bara att hitta rätt perspektiv! Det är väl iofs inte något som någon behöver tala om för just dig… 😉

    Ser toppenmysigt ut!

  3. Sue says:

    Insåg just att jag inte blåste ut ljusen igår kväll så ikväll blir det nog att sätta i nya ljus!

Kommentera