Slumpad post: På den där månaden
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Återigen långväga besök

| 2011-10-17, 9:38

Det blir längre och längre mellan de långväga besöken verkar det som. Nu var det 2,5 år sen som Vishaka var hemma hos oss. Den här gången var det Iresh som jobbar med John och Per.

Efter städdag, knatteskutt och korvgrillning så softade vi i soffan med film, godis och ostbågar ett tag med Tilda på besök. Sen tog vi en sväng ut i det härliga höstvädret och letade dekorativa löv.

Väl hemma var barnen hemskt hjälpsamma med att duka och göra fint på bordet. Sen började de fråga när Per och Iresh skulle komma, och de (mest Joel) fortsatte minst var femte minut tills de dök upp kvart i 7. Då hade vi varit ute med pannlampa (för att det var kul) i området flera omgångar för att se om de kom.

Iresh hann knappt komma in förrän Joel tog hans hand och visade runt. Först på nedervåningen men sen uppe. Han berättade massa saker för Iresh som inte förstår ett ord svenska.

De orkade äta lite och var över förväntan lugna trots den mycket sena timmen, aktiva dagen och utebliven sovvila på dagen. Vid 8-hugget var det Joel själv som sa att han ville gå och sova och det var inte många sekunder efter sagoläsningen som han somnade. Simon somnade hyfsat snabbt även han.

Sen gjorde vi hemmagjord glass och chokladsås och pratade om likheter och skillnader och annat intressant som har att göra med Cambio, Sverige och Sri Lanka. Strax före midnatt stack grabbarna hemåt och vi gick och la oss.En kommentar to “Återigen långväga besök”

  1. […] Några besök har vi allt haft. Iresh från Sri Lanka var här på middag, och lite andra vänner som bor i stan har såklart varit här. Lixom mormor två vändor. Faster […]

Kommentera