English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lilla Barnkammarboken Julsånger

| 2011-10-17, 13:38

Älskar julsånger och älskar böcker. Perfekt kombo således!

Helt suveränt att det kommer med en skiva. Jag har redan fått en favorit i Pepparkaksparaden, en sång jag inte minns att jag tidigare hört så skivan fyller verkligen en funktion. Lite synd bara att ordningen på skivan inte motsvarar ordningen i boken. Skivan har redan snurrat ett tag, även om barnen verkar lite mindre intresserade än jag. Saknar dock information om vem som framför låten. Kanske har jag bara letat dåligt?

Stor blandning på låtar som är med, Stilla natt, Feliz Navidad, Mössens julafton, Nu är det jul igen, We wish you a merry Christmas, Lussekatt och pepparkaka osv.

Bilderna sen. Underbara. Alldeles underbara. Just att man verkar ha valt ut ett gäng som sen fått ett par låtar var. Så vitt jag kan tolka det så är bilderna gjorda just för den här boken. Gillar variationen det ger och att man oftast kan se vem det är som tecknat bilden eftersom varje konstnär har sitt sätt att utmärka sig på.

Ser fram emot julmys då kanske John kan få nytta av noterna och spela piano när vi sjunger 🙂

En bok (och skiva) att spara!En kommentar to “Lilla Barnkammarboken Julsånger”

  1. […] ett barn på varje sida. Läste två nya pixiböcker och sen sjöng jag ur favoritboken, Lilla barnkammarboken: Julsånger. Efter ett par sånger sov barnen djupt och det kändes trots allt som ett bra slut på dagen med […]

Kommentera