Slumpad post: En tur till Utö
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Familjeutflykt

| 2011-10-18, 20:18

Joel ville visa John och Simon stället som förskolan går på utflykt till så efter en skön sovmorgon i söndags (vi vaknade strax efter 8 och fick väcka barnen!) åt frukost och packade oss iväg med massa saker i vagnen. Joel tog springcykeln, Simon vägrade men vi tog med den ifall att. Han satt dock hellre i vagnen både dig och hem.

Vädret var alldeles underbart. Lite kylig höstluft med strålande sol och blå himmel.

Vi kom fram och barnen klättrade runt lite här och var, sen plockade vi fram pannkakor, sylt och grädde till lunch. Avrundade med lite varm choklad och m&m’s. Underbart!

Försökte spela lite fotboll men sen lockade berget. Där tittade vi på utsikten och sen hittade vi en koja så Joel var brandman och vi övriga fick vara i huset tills brandlarmet gick och då skulle vi springa iväg och han komma och rädda huset.

Väl hemma blev det horisontalläge i soffan framför Trolltyg i tomteskogen som barnen gillade så mycket att den fick gå i repris direkt.Kommentera