Slumpad post: Fler i år
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Syskon i Ooga Booga

| 2011-10-27, 14:33

För ett tag sen fick jag ett ryck och skar ut flera plagg. Ett var en tröja till John i Ooga Booga. I helgen när Johns syster var här så kom det fram att hon var lite sugen på en nästan likadan.

Jag var inte sen att nappa. Mitt tröjmönster visade sig funka fint så jag sydde klart både den och Johns. Riktigt roligt att ha storlekslappar för vuxna storlekar 🙂

Givetvis var jag tvungen att ta en bild av syskonen.

Mottagare: Anna & John
Mönster:  Creative workshop 303, som jag använt till mig ett tag men utan sömnsmån. Hemmaknåpat mönster till John.
Material: Ooga Booga från Timote. Ärm, rygg och halsmudd i interlock, mörkgrå från Stoff & Stil och ljusgrå från JNYDesign.5 kommentarer to “Syskon i Ooga Booga”

 1. Syster Yster says:

  😆 Tänk så fina… 😆

 2. Syster Yster says:

  … men… “Fordonsmönstrade tyger från JNYDesign”?

 3. Syster Yster says:

  😆 😆 😆 – jag tittade på sidorna via “Translate!”, och det var ganska kul… Jag menar, vi kan ju bortse från att jag är språknörd, men att “Storstäd” blev “Metropolitan” var ju lite småkul… och vad som hände med att du “fick ett ryck” ska vi inte ens prata om! Hehe, billigt nöje… :mrgreen:

 4. Sue says:

  … men… “Fordonsmönstrade tyger från JNYDesign”?

  Nu förstår jag inte :mrgreen: (nä tack för påpekandet!)

  Ska genast spana in språket 🙂

 5. […] hon fastnade inte på så många bilder själv, men fick med sig många bilder av familjen. Även en tröja i Ooga Booga fick hon med sig plus att hon tog hand om lite kläder som av olika anledningar inte längre […]

Kommentera