Slumpad post: Bara rengöra?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Houdini-rea

| 2011-10-28, 19:22

En kollega tipsade om att Houdini idag (och imorgon) hade årlig utförsäljning. Vi spanade lite på hemsidan och hittade en del vi kunde tänka oss. Horribla priser men beroende på hur bra rean var så kunde det ju vara intressant.

Jag tog bilen och stack iväg för att vara där när de öppnade klockan 7:00. Kom fram till nästan rätt adress och såg ett flertal andra personer så det kändes rätt. Parkerade och gick ut. Ingen verkade dock hitta riktigt rätt adress och dit vi ville gå var det staket. En nyvaken herre i morgonrock som hämtade sin tidning upplyste oss om att just den adressen fick man nå från andra hållet.

Till slut hittade jag fram och då var nästa problem parkeringen. Givetvis fullt i princip överallt och givetvis var klockan över 7 så jag var lite stressad. Fick syn på två lediga platser på ett företag (typ möbler eller nåt som öppnar vid 9 eller 10). Så jag ställde mig där.

Kön var rätt lång och hamnen mörk så det kändes lite skumt att stå där. De var smarta och efter ett tag var det en in, en ut. Förra året hade de tydligen inte gjort så och kaoset varit totalt.

Väl inne så spanade jag först efter vantar men det fanns inga. Spanade sen runt lite allmänt men tyckte det var för dyrt. Med tanke på att vi på ett flertal Haglöfsreor mer eller mindre bunkrat funktionskläder är vårt behov inte så stort. Hittade dock tunna överdragsbyxor som kostade 200 kr – MEN som tydligen var dåliga i sömmarna. Tänkte att de ju inte kan vara så dåliga så jag tog några storlekar och ställde mig för att prova. Ritsch sa det när jag drog upp första paret så jag la ner. Riktigt så dåliga sömmar kan det inte få vara om plagget kostar 200 kr…

Det slutade med att jag inte köpte något alls utan gick med tom kasse. Väl ute vid bilen inser jag att någon blivit lite sur. Ringde numret som stod på lappen men inget svar, så det var bara att försöka efter bästa förmåga. Efter rätt mycket backande och framåtkörande på min halva meter för att få bilen åt sidan så jag kunde backa ut gick det faktiskt.

 Kommentera