Slumpad post: Dagissamtal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gustafsson, Sandra: Svedd

| 2011-11-07, 15:29

Vet inte riktigt. Vissa kvällar sög den in mig och jag hade svårt att släppa, andra kvällar var jag mest förvirrad.

Tycker språket är häftigt på något sätt. Hon kan skriva Sandra, men det är något som gör att jag har lite svårt att hänga med. Kanske, eller troligen, för att jag senaste tiden kommit i säng alldeles för sent och således varit aningens för trött när jag läst.

Samtidigt kommer bitar då jag knappt vågar läsa vidare för hon skriver så djupt på något sätt. Man fasar lite över vad som komma skall. Lixom håller andan och funderar på om man ska sluta läsa för att slippa vet eller om man ska läsa och få veta. Grymt!

Jag vill definitivt läsa mer av Sandra.Kommentera