Slumpad post: Sällskap på Rafferundor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läser just nu

| 2011-11-07, 18:05

Ungefär en månad sen jag gjorde senaste läslistan. De som var pausade förra gången och fortfarande är pausade utelämnar jag numera. De som är recensionsexemplar får jag ändå påminnelser om av mig själv. Sen senaste listan har jag läst ut Nio drakar av Connelly,  Ge plats för familjen av Juul och Svedd av Sandra Gustafsson.

  • En dag av David Nicholls får följa med lite hit och dit men är för liten att läsa på kvällarna så den har jag lixom inte fastnat i än.
  • Badskumt av Katarina Johansson har jag haft som t-baneläsning senaste tiden och det är med lite skräck jag läser i den för det är så mycket som man inte vill läsa. Har dock redan börjat dra ner på konstigheter vad gäller det här området och när jag köper nya saker är jag mer noggrann nu än tidigare.
  • Dock får det mesta pausa sen jag i lördags kväll började läsa Eldvittnet av Lars Keppler. Från första sidan fångade den mig och nu vill jag läsa hela tiden, även om jag är lite rädd för den är rätt läskig.

Trots att jag läst en del så är böckerna på kö fler än någonsin och från listan för två månader sen är det bara några få som betats av.En kommentar to “Läser just nu”

  1. […] här har jag haft på läslistan länge. Började lite i september men det har inte rullat på. Bestämde mig till slut för att […]

Kommentera