English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vattkoppor

| 2011-11-15, 22:34

Igår sa dagis att Joel varit lite dämpad och han kändes aningens varm på kvällen, så vi började planera för vab. Efter lite klurande kom vi fram till en bra plan.

John tog Simon till dagis i vanlig tid (numera 7:30) och jag jobbade hemifrån med Joel hemma. Hade några enstaka möten som jag lyckades ha och resten var jag med Joel. I princip redan vid frukost såg jag en prick, och förstod direkt att han faktiskt lyckats få vattkoppor (har gått på dagis ett tag nu).

Under dagen dök det upp några till men fler än 8 har jag inte lyckats hitta. Skönt om det håller sig vid det och inte blir värre. Nu hoppas vi bara att Simon hänger med på tåget direkt och inte väntar 2 veckor eller ännu längre.4 kommentarer to “Vattkoppor”

  1. Syster Yster says:

    Ah, jag hade tänkt önska dem ett starkt fäderne-arv i den frågan – jag vill minnas att John och vår pappa, på sin tid, hade typ en koppa var… Men Joel har redan passerat den gränsen då… 😛 Hoppas det inte blir alltför jobbigt för dem!

  2. Sue says:

    🙂 Jag hade inte heller så många – de försvann bland de vanliga exemen jag hade.
    Idag fler prickar men han verkar inte lida det minsta av dem så det känns än så länge bra.

  3. […] i augusti in dagar för familjens dag under hösten. I onsdags var en sån dag.  Dock hade ju Joel fått vattkoppor på tisdagen så det var inte att tänka på att åka iväg någonstans. Vi valde dock att ändå […]

  4. […] per vecka, eller totalt sett John 142 och jag 118 timmar. Där fanns en hel del vab då barnen hade vattkoppor. Tittar man på första kvartalet så hade vi 30 timmar var när mars var […]

Kommentera