Slumpad post: Valpkurs - del 5
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pixibox: Jul

| 2011-11-21, 20:10

De andra boxarna gillade jag skarpt men den här är nog den bästa.

Böckerna som kommer med är: Adventskalendern, Jesu födelse, Ojsan, Tekla och tomten, Julens ABC, Ulf och Kajsa gör julgranspynt, Bo firar jul, Tomten och tomtens bror, Ville och vilda – tokig i julen, Emilias jul och Julsånger.

Den stora favoriten är Julsånger som Simon vill att jag sjunger mer eller mindre varje kväll. Endast en av böckerna hade vi tidigare och det var Ulf och Kajsa gör julgranspynt – från när jag var liten. Blandningen är väldigt bra. Rolig är även Tomten och tomtens bror och den har infört begreppet gröna tomten.

Gillar verkligen att man får en hel hög böcker med samma tema. Skulle vi ut och åka i jul skulle detta vara en given följeslagare. Ett litet paket att öppna när resan påbörjats.Kommentera