Slumpad post: Fiktiviteter: Kalender dag 18
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte installera längre

| 2011-11-21, 21:13

Sådär ja, igår blev det till att granska inställningarna i paddan efter att Simon lyckats installera en app för 75 spänn. Vi avbröt iofs och man ser den inte i inköpta program i itunes men kvittot har kommit. Vi får se om deras kundtjänst låter oss få tillbaka pengarna.

Nåja, jag har nu kommit fram till att helt enkelt inte ladda ner via paddan men låta appstore finnas kvar. Då kan Simon surfa runt och hitta spel som han vill installera. De som jag tycker är ok (och gratis) tankar jag ner via itunes i datorn, sen synkar paddan med itunekontot på något automagiskt sätt. Simon älskar funktionen. Han skrollar förväntasfullt till sista sidan och ropar glatt när han ser att det dyker upp en app som håller på att installeras och följer sen nedladdningsindikatorn med stort intresse, för att sen kasta sig in i appen.En kommentar to “Inte installera längre”

  1. […] Simon lyckades ju ladda ner en app vi inte ville köpa och jag mejlade kundtjänst och förklarade. […]

Kommentera