Slumpad post: Rotmos och fläsklägg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Familjens dag

| 2011-12-07, 21:18

Favorit i repris. När Joel fick sin Familjens-dag-bok så pekade han på bilderna från Kaatach tidigare i år så vi slog till med ett nytt besök där. Vi softade lite på morgonen och njöt av ledighet mitt i veckan. John satte vinterdäck på cykeln och sen drog vi. Fast vi inledde med lunch på McD.

Barnen rusade runt som galningar på leklandet, mycket nöjda med val av plats. Det var lugnt och alldeles lagom mycket folk.

När vi fikade berättade Joel om allt möjligt för tjejen i kassan. Han handlade även helt själv en vända vilket gjorde honom mycket stolt. Simon behöver mindre och mindre konstant övervakning på såna här ställen.

Bilarna var precis som förra gången jätteroliga att köra runt i 🙂

Dagen avslutades med mingel på vårt jobb som har julfest. John gick på middagen och jag och barnen åkte hem.En kommentar to “Familjens dag”

Kommentera