Slumpad post: Vad handlar boken om?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Julfirande

| 2012-01-02, 16:16

Julen firades med familjen plus mormor som tagit sig hit trots höstens höftledsoperation.

Vi hade alla ledigt på fredagen och pyntade och fixade lite lagom mycket.

På julaftonsmorgon fick barnen ett paket tillsammans – en bygglåda från Brio. Mycket lyckat! Sen fanns det en kasse gömd med lite maskeradprylar som det lektes med.

Lunchen intogs och sen gick vi ut för att leta efter tomten. Hittade honom inte men ritade lite på marken så att han skulle hitta rätt. Sen helt plötsligt såg vi honom gå förbi på baksidan och barnen jublade och rusade till framsidan och ropade på honom. Tomten kom in med sin säck som han hittade lite klappar i och barnens förtjusning var stor.

Sen öppnades det paket och lektes fram till Kalle och hans vänner då vi vuxna slumrade till lite då och då. Barnen blev verkligen glada för sina saker även om det ibland var lite avundsjuka blickar och ljud när de inte synkade sina öppningar.

Sen grötkok och lek. Vi åt gröt till middag och barnen fortsatte leka vid gott mod och först vid halv 10 sov både barnen – helt färdiga. Kan tilläggas att på juldagen somnade båda för klockan 19.Kommentera