Slumpad post: Nätverkat lite
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny matta till vardagsrummet

| 2012-01-02, 14:11

I november spillde vi oboy på mattan i vardagsrummet. När vi vände på den märkte vi att vi redan kört vändningstricket. Vi funderade på om vi skulle köra tvätteri, men insåg att vi var rätt trötta på mattan.

Började kolla runt och båda fastnade för någon typ av ryamatta. Orkade inte åka till IKEA som var billigast utan drog till Mio i Haninge i mitten av december. Vi frågade en snubbe där lite och klämde och funderade, både över vilken typ av “tråd” och över färg.

Så visade han en som det var rea på. Precis i den storleken vi var ute efter. Otroligt mjuk och mysig och i olika grå nyanser. Helt perfekt så vi slog till direkt. Barnen underhöll stort både på Mio och hemma, som vanligt.

Nu har vi haft den ett tag och det är ett enormt lyft för vardagsrummet som fått en högre mysighetsfaktor. Nu funderar på vidare förbättringar där.Kommentera