English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blåmärke

| 2012-01-19, 14:16

Igår på crossen körde vi thrusters med kettlebell (thruster = frontböj + pushpress). Enkelt förklarat så håller man i kettlebellen med ena handen mitt fram under hakan, gör en knäböj och utan att stanna till på uppvägen så sträcker man upp handen med kb:n rakt upp, sen ner igen.

Det gör att den där kb:n hänger och svänger och dunsar i ens armar rätt så bra – tills man får in rätt teknik. Blandat med boxjumps och burpees så blev det apjobbigt kan man säga.

Redan igår insåg jag att det skulle bli blåmärken på armarna och de dök upp redan igår kväll. Idag ser det ut som att någon misshandlat mina armar och det var faktiskt en av pedagogerna på förskolan som undrade om jag bränt mig igen. Fick förklara att det var crossen som ger såna effekter 🙂

Blåmärket på andra armen är lite mindre.

Får se vilken färg det har imorgon.Kommentera