Slumpad post: Längre runda
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Däckstrulet

| 2012-01-19, 23:08

I början av november beställde vi vinterdäck via däckonline med leverans till monteringsfirma i Farsta. Det blev fel. Sen körde vi en annan lösning som funkade helt smärtfritt, men däcken har varit kvar i Farsta.

Sen har vi försökt få tillbaka pengarna, dvs däckonline skulle hämta upp däcken och vi skulle få in pengarna. John var där någon dag/vecka efter detta och då var däcken kvar. Efter x antal mejl till däckonline där jag frågat vad mer vi kan göra, där de sagt att de har försökt komma i kontakt med monteringsfirman så planerade vi att åka dit i veckan som gått.

I måndags fick jag dock mejl om att de nu har däcken och nu har jag sett pengarna på kontot dessutom. Äntligen!

Nu vågar jag skriva omdöme på monteringsfirman. Om det blir positivt? Nja…Kommentera