English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ut i snön

| 2012-01-24, 23:06

Efter att mer eller mindre knappt ha varit utanför dörren i några dagar så klädde vi idag på oss vinterkläder och gick ut. John som kände sig lite hängig packade ner trött Simon i vagnen där han somnade rätt direkt och sen sov hela rundan.

Jag och Joel tog snowracer, “snowboard” och skyffel och gick till pulkapacken. Den hade invaderats av fritidsbarn med hjälm varpå jag snabbt insåg att vi måste plocka ner hjälmen från vinden. Vi testade två åk och la sen ner – det var för mycket folk.

John med vagn och sovande Simon hade slutit sig till oss och hakade på till en lekpark där Joel trots alla vinterkläder lyckades klättra runt. Underbart med lite vinter!

Sen gick vi skilda vägar (John hem) och vi gick till apoteket för att köpa lite saker som tagit slut. Sen vidare till sushistället för att handla. Joel var mycket besviken för det var inte samma som vi brukar vara på (i Farsta där han alltid får klubba). Sen lekte han väldigt på hemvägen. Tyckte det var jätteroligt att “ramla av” snowracern och jag sa “Nämen, igen!”. Jag tröttnade lite fortare än han kan man säga. Sen kom han på att han ju kunde ligga på mage bakom den och hålla i sig så att jag kunde dra. Sen började han samla snöklumpar.

I slutet var jag rätt trött på eviga stopp eftersom jag bar på skyffel, sushipåse och apotekspåse.

Gott med sushi var det iaf! Även om Simon avslutade med att kräkas upp det mesta.Kommentera