Slumpad post: Husdjurens hemliga liv 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny klocka på g?

| 2012-01-25, 22:44

Härom dagen tyckte jag klockan satt lite lösare än vanligt och funderade på om jag blivit smalare. När jag väl undersökte saken visade det sig att det var länken som höll på att gå sönder. Suck!

Idag tog jag den till Ur&Penn där den är köpt och frågade om det gick att fixa. Tyvärr sitter brottet på den länken som sitter fast i knäppet och då måste man byta hela kedjan. Eftersom jag endast tål typ titan så blir det inte mycket dyrare att köpa en ny klocka och min gamla är tydligen över 5 år inser jag.

John ska se om han kan löda ihop den men om det inte funkar slår jag nog till på en ny.

Krav: Titan, ecodrive (eller liknande) och gå att bada med. Tips någon?En kommentar to “Ny klocka på g?”

  1. […] det kan bli jättebra. Gillar den redan och tänker inte alls på att den är större än min förra.   Vardagen | klocka | Trackback | […]

Kommentera