Slumpad post: Ser du inte?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pysselböcker

| 2012-02-28, 22:04

När John började spana på Amazon efter chromebook så började jag spana på lite böcker. När vi ändå skulle beställa så… Otroligt svårt att veta vilka böcker så jag chansade lite och läste runt lite. Har nu hunnit bläddra lite i dem och fått en känsla. Vissa kanske jag återkommer till med mer fullständig recension. Följande blev det:

 Jämfört med adlibris där alla utom en av böckerna fanns (eller fanns den?) ligger de på 40-60% av priset. Inte illa! Att frakten sen var gratis gjorde ju inte saken sämre direkt!


3 kommentarer to “Pysselböcker”

  1. […] En hel hög pysselböcker jag vill djupdyka i. […]

  2. […] köpet i år har dock varit via Amazon UK där jag köpte en hel hög pysselböcker – både för vuxna och barn. Fri frakt (över 25 pund) och mycket billigare än från svenska […]

  3. […] och byxa, storlek 116. Till pumpan kommer det ur boken Cute and Easy Costumes for Kids som jag köpte från Amazon i vintras.  Material: Pumpan är gjord av orange interlock och det svarta är mudd. Skelettet är gjord av […]

Kommentera