Slumpad post: Många bilder blir det...
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Svara på enkäter

| 2012-02-28, 20:59

Ikväll satte jag och John oss för att svara på en enkät om barnens förskola. Givetvis en per barn. Plus för att man kan svara på nätet. Den avslutades med 3 frågor som tydligen ställs till alla föräldrar med barn i förskolan i hela sverige.

Svarsalternativen var 1-10 och det stod en liten text vid 1 och vid 10. Man förutsätter på något sätt att den är samma hela tiden, men av en slump läste jag på andra frågan.

Fråga: Är ditt barns förskola lika bra som du hoppades att den skulle vara?
1 = Inte alls så bra som jag hoppades, 10 = Bättre än jag hoppades.

Jaha, vi som tycker att den är så bra som vi hoppades då? 5? Men hur många läser texten? Vi var på väg att säga 10 eftersom den är så bra som vi hoppades, sen läste jag texten och vi tänkte ta 5. Efter lite diskussion så valde vi trots allt att svara 10.Kommentera