Slumpad post: Lunchrunda i solen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Svikare

| 2012-03-05, 9:45

Känner mig lite som en svikare. I fredags fick jag nämligen en ny telefon på jobbet och den är suverän, en Galaxy Nexus. Min HTC som varit min teknikbästis i snart två år var förvånansvärt lätt att glömma bort.

Jag som varit enormt nöjd med den tycker nu att den känns gammal och trist och jag känner mig som en svikare.

Den kommer dock att få hänga med eftersom jag vill fortsätta ha en privat mobil och en jobbmobil. Får se hur det går nu när det är två smartphones jag behöver släpa med mig. Har lite planer på att sy någon väska.En kommentar to “Svikare”

  1. […] en riktigt cykel och Simon en trehjuling (och även Joels gamla springcykel). En chromebook, nya Nexus jobbmobiler, en Nexus 7, MIDI-ljudmodul vid digitalpianot, ny mediadator vid TV:n och en extra stationär dator […]

Kommentera