Slumpad post: Pynt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Laser och tejp

| 2012-03-29, 23:14

Som jag nämnt tidigare så är det något fiskigt med höger arm, eller skuldra mer. Häxdoktorn har inte lyckats helt med den så idag återvände jag till min sjukgymnast.

Hon tittade på mig när jag berättade och sa att jag borde kommit redan i november när jag fick ont i bröstryggen. Jo, jag vet, men man tror ju det ska gå över snabbt… Hade glömt hur “barsk” hon kan vara. Gillar!

Min hållning är anledningen till det onda och den får jag jobba på. Nu när jag har rörligheten i höften igen så orkar jag hålla ryggen rak och det blir bättre, men fisken i bröstryggen är inte direkt ny.

Hon testade laser som är nytt sen jag senast var där, tog kort via iZettel och avslutade med att tejpa min rygg. Tydligen både för att tejpen i sig är behandlande men oxå för att jag ska känna när jag fuskar med hållningen. Får se hur länge den sitter kvar.

Carin och Cia är inne på samma linje med några kotor i ryggen som inte har full rörlighet. Ska tillbaka på tisdag och har cykelförbud tills armen är bra.2 kommentarer to “Laser och tejp”

  1. cia says:

    Heja Dig!!

  2. […] så var det dax för lite övningar för att komma tillrätta med bröstryggen och den domnande armen. Carin visade mig tre maskiner i gymet (dra mot mig, dra neråt, dra ute) och var väldigt tydlig […]

Kommentera