Slumpad post: "Gubbjävel"
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Diskussionsgrupp

| 2012-04-26, 22:06

För två år sen var jag med i en fokusgrupp där man träffades och tyckte det var skoj. Nu senaste tiden så har jag noterat att YouGov börjat erbjuda 4000 poäng om man är med i en diskussionsgrupp fast på nätet.

För någon vecka sen fick jag en sån fråga om mejerivanor. Tänkte det var kul att testa så jag skickade in att jag kunde tänka mig. Blev en av 12 (tror jag) som valdes.

Denna vecka var det dax så några gånger under dagen tis-tors har jag pausat jobbet och loggat in på webbsidan och kollat. Svarat på en hel hög med frågor om köpvanor kring mejerivaror.

Riktigt intressant var det och jag kommer nu att noggrannare kolla upp att mjölk etc faktiskt är producerad i sverige. Sen tror jag att det snart kommer en satsning från Skånemejerier i Stockholm.Kommentera