Slumpad post: Snörvel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pixibox: Fordon

| 2012-04-26, 22:10

Oj vad jag gillar dessa små boxar. Helt perfekta att packa ner på resan, eller ha till födelsedagskalas och fiskdammspåsar (gissa vad som planeras inför helgens 3-årskalas!).

Böcker som är med denna gång: Farbror Bertil får en traktor,  Busiga Bebbens flygplan, Bobby Blåljus fordon, Bo tvättar bilen, Kan man ro till månen?, Den flygande kaninen bygger en ubåt, Gissa fordon, Folke missar tunnelbanan, Teddy och den röda bilen och Kolla in.

Flera av dem hade vi sen tidigare men med pixiböcker gör det inget att man har dubletter. De är så små och smidiga att förvaring inte är något problem och de är lätta att ta med, men således lätta att glömma oxå.

Favoriter här är Bertil och hans traktor och Bobby Blåjus. En bok som de fastnade för var Folke som tappar bort sin mamma lite, oj vad de funderade på det där. Flera dagar efter att vi läste den första gången så kom frågor kring tunnelbana och att tappa bort varandra. Gillar skarpt helt enkelt!Kommentera