Slumpad post: Mitt träningsår
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Plaskat i bassäng

| 2012-05-14, 12:11

Idag fick jag äntligen hoppa i bassängen på crawlkursen eftersom arm/axel är mycket bättre. Oj vad roligt. Det har verkligen varit mycket roligare än jag någonsin kunde tänka mig. Vet inte riktigt vad jag förväntade mig av kursen.

Idag fick vi återigen köra ett simträningspass och det var fantastiskt mycket roligare att plaska i bassängen än att vara en landkrabba.

Vi fokuserade på armar idag och fick testa handpaddlar så att vi märkte om händerna inte höll bra vinkel och jag märkte tydligt av att mina triceps skulle behöva tränas lite mer.  Vi fick även testa att ha en liten flyttgrej mellan knäna. Den gjorde att man inte kunde använda benen utan fick fullt fokus på armarna. Mycket mycket svårt.

Nu är det en gång kvar och sen öppnar utebassängen på Eriksdal och där ska jag hänga i sommar har jag tänkt. Åtminstone en gång per vecka.Kommentera