Slumpad post: Uppdaterad beskrivning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Crossfit på andra kontoret

| 2012-05-29, 18:04

Idag hade jag anledning att besöka vårt kontor i Linköping. Det händer alldeles för sällan och jag har sen länge utlovat ett träningspass vid mitt nästa besök – således idag.

Det var jag och fem hurtiga linköpingsbor som samlades strax före lunch och jag kan intyga att de alla tyckte det var ett givande och jobbigt pass.

De fick testa på de vanligaste övningarna:Burpees, situps, boxjumps, knäböj och en kort löprunda. Vi körde 12 min cirkel men började på 10 reps och gick neråt. De fick hoppa över 7 och 6 reps för att komma någorlunda ner i antal. Avslutade med en tabata där vi varvade armhävningar och utfallshopp.

Jag tror och hoppas att de alla kommer känna av detta imorgon och på torsdag. En av killarna gillade idén så mycket att han ska försöka genomföra samtidigt som vi kör i Sthlm 🙂

Själv kände jag mig flåsig under passet men återhämtningen går snabbt vilket ändå tyder på hyfsad form. Nacken kändes inte alls under passet och känns bättre i allmänhet – även om resan till helt bra inte är klar på ett bra tag misstänker jag.Kommentera