Slumpad post: Skybäck, Frida: Polarnatt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hoppande nål

| 2012-05-28, 19:09

Idag var det återigen dax för behandling och i vanlig ordning så knådas kroppen först i 40 minuter. Sen är det dax för akupunktur. Den här gången får jag ligga på mage och får nålar i bröstrygg, nacke, armar och knäveck.

Sen kopplas strömmen på till vissa nålar. Den här gången skulle visst en nål hoppa hela tiden. Med ansiktet mot golvet utan någon som helst koll på tiden och en hoppande nål i ryggen tvivlade jag på att det skulle bli så vilsamt.

40 minuter gick väldigt fort och jag var väldigt borta när hon kom in för att ta bort nålarna. Coolt!

Frågade om nålen som hoppade och tydligen var det så att förr i tiden rörde man nålen manuellt men numera gör man det med ström. Spännande!Kommentera