Slumpad post: Ett sorgligt besked
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Trotsade regnet

| 2012-06-25, 23:09

Ihållande regn, inte duggregn utan regn. Ringde och dubellkollade men de ställer endast in vid åska.

Just do it, just do it, just do it. Det är ju mitt motto och blev mitt mantra när fixade varm choklad och lite kakor och packade saker.  Sen kallade jag det äventyr istället för simskola.

Simon ville som vanligt inte klä på sig, men Joel var en ängel och plockade fram regnkläder åt både sig och honom under tiden som jag brottade på Simon kläder. När vi väl kommit ut var det roligt att plaska i regnet.

Hann ångra mig flera gånger på vägen och det skar lite i hjärtat att klä av de varma kläder. Simon ville inte alls gå utan jag bar honom ner (och upp sen) men Joel var enormt tapper och sprang hela vägen ner (med badrock) och var med på lite uppvärmning och plaskande, sen ville han inte mer.

Så vi satt en stund och tittade på de två tjejerna som var med simtränaren i vattnet. Sen gick vi upp och åt kakor och drack varm choklad. Imorgon hoppas vi regnet håller sig borta!!Kommentera