Slumpad post: Ett rum med utsikt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pass 54: Ben (3 augusti)

| 2012-08-02, 22:00

Som ni märker kör vi lite hårdare nu på slutet och idag är det fokus på benen. Vi ska idag göra två tabata efter varandra. I den första varvar vi utfallshopp och knäböj och i den andra utfallssteg och knäböjs hopp.

Övning: Börja alltså med 20 sekunder utfallshopp, vila 10 sekunder, 20 sekunder knäböj och vila 10 sekunder. Detta gör du fyra varv. Sen får du gärna vila en stund för att få bort syran i benen. Börja sen med 20 sek utfallssteg, 10 sek vila, 20 sekunder knäböjshopp och vila 10 sekunder. Även denna kör du fyra varv.

Skala ner: Skala ner genom att göra färre varv.
Skala upp: Skala upp lär du inte behöva om du har tempot uppe.

Som vanligt ska ni lyssna på kroppen och avbryta om ni får ont.

Huvudsidanövningsbeskrivningarveckans utmaningalla pass hittills (rss till dem), alla poster om Train Along (rss till dem)  


Kommentera