Slumpad post: Vindkraftverk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny sjukgymnast

| 2012-08-17, 20:14

Efter bara några dagars intensivt jobbande (dvs normalt jobb) så började jag känna av nacke och axel igen. Suck.

Ringde den här gången vår sjukvårdsförsäkring som vi har på jobbet. Förklarade mitt problem och fick tid hos sjukgymnast idag. Vid Gullmarsplan så det var nära och bra.

Fick genast förtroende för kvinnan jag fick träffa. Berättade om bakgrunden och vad jag testat och vad som jag tror funkat och så. Hon tittade sen på hållning och så kände hon efter i nacke och bröstrygg. Hon tror inte det är diskbråck utan att med massage och träning så kan vi få till det här. 10 besök ingår så nu är det bara att köra. Mjukstart med ett besök nästa vecka och sen blir det två per vecka.

Nu håller jag tummarna!Kommentera