Slumpad post: Tuggummi
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Helgen över

| 2012-08-19, 23:16

Eftersom jag ändå inte gick och la mig vid 10 som jag tänkte så spelar inte fem minuter någon roll.

Helgen flög förbi och jag har inte hunnit blogga om den ännu. I lördags stack jag och fyra sytokar iväg till Jofotex i Söderköping och Bibbi i Nävekvarn. Vi shoppade och snackade synörderi. Idag har vi varit hemma mest och lekt och haft lite olika antal barn (1-4). Vi avslutade med att beställa Joels födelsedagspresenter. Det blev både från lekmer.se och från hiko.se. Lekmer gav 20% men en del var slut och en del ändå dyrare än hiko. Skönt att ha det gjort.

Nu är det dax att sova och ladda inför en arbetsvecka med fem jobbdagar. Har inte skett sen i slutet av aprilKommentera