Slumpad post: Fortum...
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sytoksresa

| 2012-08-20, 22:46

Redan på syträffen i april pratade vi om att göra ett kärringarally fast för stockholmare. Men det blev aldrig av före sommaren så i juni tog vi tag i det hela. Vi röstade om datum och 18 augusti vann. Till slut blev det fem glada tjejer som stack iväg i vår bil. Halv 8 i lördags morse lämnade jag hemmet och ungefär tolv timmar senare var jag tillbaka.

Vi styrde kosan mot Söderköping och Jofotex. Där shoppade vi loss rejält. Jonny som äger stället var förvarnad och bjöd på 15% och fika hos grannfiket. Inte illa 🙂

När vi efter några timmar dregglat klart på alla tyger där så stack vi norrut, med färjan över vattnet och sen vidare till Nävekvarn där allas vår Bibbi bor. Bibbi är den alla köper sina sysaker av. Suverän service!

Där fick vi se hennes eget pysselrum och sen den fina butiken som hon och maken byggt upp. Oj vad mycket saker på så liten yta. Vi plockade på oss och sen bjöd de på fantastiskt god paj av blåbär och hallon.

En mycket härlig dag, men snacka om att jag var trött när jag kom hem!7 kommentarer to “Sytoksresa”

 1. Mathilda says:

  Hej!

  Tack för en jätte trevlig helg! Tänkte kolla om det är okej att jag lånar bilden i inlägget till min blogg då jag inte tog så många egna foton. 🙂

 2. Malin says:

  Det låter ju alldeles underbart att åka iväg på kärringrally med likasinnade. : 🙂

  • Sue says:

   Jepp, det blir lite roligare då än med såna som inte är så intresserade! Såg alla kläder ni hunnit på syhelgen 🙂

 3. […] vi var hos Bibbi så fick jag ett infall och köpte två extra magneter med tanken att ge dem till barnen. […]

 4. […] när jag köpte tyget på Jofotex så visste jag att jag ville så såna här tröjor. Så på sylanet fokuserade jag på att sy så […]

Kommentera