Slumpad post: Fiskar med glasögon?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sovrutiner

| 2012-08-22, 15:56

Dax för en uppdatering vad gäller sovrutiner.

Vi läser som vanligt på kvällen och sen somnar barnen inom en halvtimme efter att vi har läst. Ibland i sina sängar, ibland i vårt rum. Ganska ofta sjunger jag en stund för dem, inte för att det krävs utan för att jag verkligen gillar det. Älskar att sjunga dem tills sömns och se ögonlocken bli tyngre och tyngre för att till slut stängas helt.

Joel kommer fortfarande in i princip varje natt och ligger i mitten av vår säng. Simon som tidigare bara kommit in ytterst få gånger har sen i somras kommit in ett flertal gånger. Senaste tiden har han velat somna i vårt rum, på madrassen på golvet och har sen sovit där hela natten.

Det kan bökas lite på natten om de är i vår säng men annars är det sällan störningsmoment på natten och vi kan inte längre skylla trötthet på småbarn… Snarare nattuggling.Kommentera