English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nässelfeber igen

| 2012-08-26, 22:09

Jaha, så var det dax för en ny vända med nässelfeber. Något tidigare än förra året men ändå på höstkanten. Har känt det i kroppen en vecka eller så. Som en flyktig oroskänsla. Plus att jag har klåda på skuldrorna.

Av det jag sen tidigare misstänkt: glassbåt, misosoppa, clementin, förkylning, chokladkakor, lakrits och choklad har jag inte varit i närheten av något. Det jag nu misstänker är jos som jag börjat dricka på morgonen, ibland på kvällen, eller müsli som jag börjat äta istället för mackor.

Bara att börja utvärdera och se. Förra året har jag för mig att det försvann hyfsat snabbt.En kommentar to “Nässelfeber igen”

  1. […] 2012 kom det i augusti, misstänkte jos och müsli. […]

Kommentera