Slumpad post: Packningslistor
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Konferens med bal

| 2012-09-22, 21:59

I fredags stack vi iväg till Eskilstunatrakten på konferens, närmare bestämt Sundbyholms slott. Uppslutningen var stor och som vanligt var det fem från UK och fem från Sri Lanka.

Vilken samling! Från 10 till 16 med paus för lunch och fika så fick vi lyssna på lite olika saker. Som alltid intressant och inspirerande. I slutet så kom det in en herre i kläder från annat århundrade och blåste i något trumpetliknande. Han berättade att vi mindre än två timmar senare skulle vara på en 1700-talsbal och för det behövde lite passande kläder.

Vi tjejer fick således praktfulla klänningar och killarna passande “kostymer”. Det var otroligt häftigt att se alla så fina och gav en mycket bra stämning.

Middagen blev en succé och toastmastern (mannen ovan) underhöll på ett lysande sätt. Jag och Åsa (nu med Per) höll traditionsenligt en Quality awards – detta år med tomteluvor och en önskelista att uppfylla.

Efter middagen var det dax att lära sig dansa kadrilj – varmt och otroligt roligt. Roligast var helt klart att se hur vissa hade lite svårare än andra för att omsätta instruktionerna till egen dans.

Vid 11-tiden styrde jag och John kosan hemåt där farmor och barnen sov gott.Kommentera