Slumpad post: Pepparkaksbak
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemma igen

| 2013-01-22, 23:04

Igår kom en avi från posten. Från de ovanliga utlämningsstället som bara används ibland.

Misstänkte att det till slut var datorn som kom, men vågade såklart inte räkna med det. Idag åkte jag och Joel dit efter middagen. Stod Tuifly som avsändare men fortfarande fanns det ju en risk att det inte var rätt dator, eller att den inte funkade så jag ropade inte hej.

Packade upp den, var rätt dator. Stoppade i strömkablen och försökte starta. Gick igång direkt! Sen var det lösenordet… Bytte på jobbet i december men det slår ju igenom först när jag kopplar in den på nätverket så det var bara att fundera och det gick på första försöket!!

Nu ligger bilderna i tryggare förvar på annat ställe och dokumentet ligger i dropbox där det såklart skulle legat från början. Nu börjar operation blogga ikapp… eller kanske börjar den imorgon eller på torsdag för nu ska jag sova.

TACK Tuifly och personalen där som hämtade ut datorn, packade in den och till slut lyckades skicka den till rätt adress!Kommentera