English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sjöberg, Patrik: Träna för livet

| 2013-01-23, 7:25

242 tips som har gjort mig stark är en träningsbok av Patrik. Eftersom jag alltid gillat honom var ju detta såklart en bok för mig. Har senaste tiden snöat in en hel del på träningsböcker så helt perfekt!

Gillar titeln som anspelar på världsrekordet. Boken är indelad i massa kapitel men i stort kan man säga att det är en inledande del som följs av uppvärmning och fokus på själva träningen med olika typer av träning och lite om kost. Den avslutas med lite myter om skador och träning, siffror om Patrik och givetvis en spellista 🙂

Det är en härlig blandning av bilder och text i olika färg och form. Tyvärr drunknar träningstipsen lite i allt detta vilket är lite synd.

Hittar en del matnyttiga tips, men även en del som jag är lite skeptisk mot efter att ha följt träningslära.se och tränastyrka.se ett bra tag. Men precis som han säger själv finns det säkert många sätt han tränat på som inte rekommenderas men det gjorde honom till en grym höjdhoppare och han verkar nöjd med sin kropp och hälsa just nu 🙂

Jag ser den här boken mer som en bok om Patrik, hur han tränar och har tränat, än en bok om hur jag själv ska träna. Så om det är det man är ute efter så kan den rekommenderas men som en bok för någon som ska börja träna så finns det nog andra som passar bättre.

Finns fler som tycker och information om boken finns såklart även på Norstedts.Kommentera