Slumpad post: Plingar på bussen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En läsplatta

| 2013-07-23, 23:32

Adlibris LettoSom jag nämnt så beställde jag en läsplatta under semestern och nu har vi hunnit testa lite.

Vi hade med den till Busfabriken och det var ju grymt smidigt att vi båda hade våra böcker i den för vi turades om att läsa. Har testat den lite här och där och det är otroligt vad bra det funkar att läsa ute i solen. Precis det jag ville ha.

Tyckte den var enkel att komma igång med. När jag beställde den bockade jag i att jag skulle koppla ihop mitt konto med den så det var bara att koppla upp till wifi, och sen kunde jag komma åt mitt bibliotek där.

Sen var det bara att koppla ihop den med en dator via usb-kabel och vips kunde jag få in andra böcker i paddan oxå. Vi får se hur den kommer att användas framöver men jag misstänker att det blir ytterligare en pryl jag släpar med mig för nu vill jag nog inte längre läsa på mobilen…2 kommentarer to “En läsplatta”

  1. […] Läste inte alls så mycket som i juni men lite och jag införskaffade en läsplatta! Helt fantastiskt att läsa på […]

  2. […] och sen har vi glömt vad som fanns på den och lika bra är väl det. Diverse högtalare, läsplatta, Silhouette Cameo and skära ut saker med, Label Maker för att få lite ordning här hemma, […]

Kommentera